brett manning/brettisagirl.com

Måstemåstemåste börja rita igen.

hej inez när ska vi umgås igen?


-


don't waste time on hopeless minds.

Är. Så. Trött.
Mitt lov har iallafall varit ganska okej. Gårkvällen var också myyycket okej, synd att saker går så fort när man har roligt... Idag mår jag som jag förtjänar kan man väl säga, lika med inte bra nånstans men jag har hunnit träffa lite Max även om jag var tråkig och mest sov. Nu ska jag ta igen en himla massa sömn och imorgon ska jag plugga spanska hela dagen mhmm.

boys don't cry

Åker tåg, det är kul.
Ska sluta bara lägga upp cambilder... Nu ska jag iallafall fortsätta kolla skins och hoppas tåget inte blir försenat.

14 februari.

Helt okej sätt att spendera sina måndageftermiddagar på. Teatern mhmm ♥
(min kamera är bra okej)

time standing still 'cause i miss you.

Jag är tråkig och vill inte - therefore this blogg is tråkig too.

i can teach you i can tell you what it's all about.


Den här tjejen klarade sitt första nationella prov alldeles utmärkt, imorgon är det uppsatsdelen och den borde jag kanske vara lite nervös över men nej vad skulle jag tjäna på det liksom... Den här tjejen har haft studiedag idag och inte gjort nåt vettigt alls, letat runt i hela stan efter byxor men jag passar inte i nåt, kuuul! Den här tjejen har ätit semlor (eller en halv iaf) och känt sig fet, den här tjejen läser Norwegian Wood och Den store Gatsby och känner sig duktig, den här tjejen känner att det börjar bli lite lågt på prdfronten och ska kanske höra av sig till sin favoritnittesjua snart...
Den häääär tjejen är en braaaaaa tjej eller så kramkram.

you can't deny; you want the happy ending.

Lite såhär har min helg sett, fint med kontraster och sånt dära. Idag har jag mest slöat runt (grease va på tv!!!) och filat något oerhört på min energirapport som ändå var i prinicip klar men den där prestationsångesten låter mig aldrig bli nöjd när det handlar om ett extra litet MVG i slutbetyget... Nu har jag iallafall låtsas att jag tycker den är färdig och skickat iväg den för jag orkade verkligen inte tänka mer. Förtjänar lite te och gossip girl nu tycker jag faktiskt.

DO YOU HAVE A PROBLEM

Mitt liv är rätt så treeeåkigt för tillfället (pluggipluggplugg) men ikväll ska jag ut på festligheter och det blir nog fiiinfint tror jag. Som avslutning på det här fantastiska inlägget tänkte jag uppmuntra vissa att grow some balls och berätta vad problemet är. Ja inte för att jag inte redan vet, men det hade ju varit spännande att höra nånting direktvägen så att säga. Reeeent allmänt sådär.

RSS 2.0