baby om det ändå var så enkelt.

Så jävla snygg orkar inte.

sån tjej som hade tråkigt.


Sminkade mig som en transa och sånt det är fett och sånt ses och sånt.

i know some people search the world to find something like what we have.

Åh har haft världens bästa vecka. Varit på läger, fyllt sexton, firat födelsedag på bal, haft sorglig avslutning utan att gråta, sagt hejdå till sorgenfri, fått finfiiina betyg om jag får säga det själv och nu har jag sommarlov och dagarna tar aldrig slut. Ska vara non stop lycklig nu, ses.

keep your love locked down, your love locked down.

Igår firades födelsedagar på stranden och jag tog årets första dopp i Lukas för små badbyxor, hade de trevligt och så tills jag blev arg på världen (eller egentligen bara en person men) och lät Johanna rama mig till sibylla där jag lät Lukas bjuda mig på pommes. Har fina kompisar. Idag har jag tvättat för första gången i mitt liv och nu är klockan plötsligt väldigt mycket så jag ska dra med mig Elsa till staden för lite handlande innan de stänger. Jag har fortfarande varken bal- eller avslutningsklänning och knappt några pengar, men det löser sig. Jag fyller år på torsdag, de najs.


oh you had it but oh no you lost it, you understood so you shouldn't have fought it.


she was caught in the hype girl and i was satisfied being in love with the lights.

Lite från siesta. Var rätt kass med kameran (var rätt kass i allmänhet). Bäst var iallafall den svenska björnstammen och oskar såklart. Världens finaste oskar. Sen såg jag inte så mycket mer om jag ska vara ärlig. Vet inte varför om jag ska vara ärlig. Är cp om jag ska vara ärlig. Tycker inte om sommaren = cp.

att falla är tradition, så vi fortsätter, fortsätter, fortsätter.

uppdateringN:
Har varit på siesta och de, har blivit fett sjuk och de, har fått ful solbränna och de, har tappat min plånis och de, har köpt bikini och de, äter våfflor med nutella och de, ska kolla på one tree hill och de, seeeees.

RSS 2.0