everything will be fine, everything in no time at all; hearts will hold.

Har inte så mycket att säga så egentligen borde jag väl vara tyst men iaf, har haft en lagom trevlig helg med några av mina favorites, teatern har börjat och vi har fått ett litet tillskott i form av min kära kusin, skolan suger och allt är lite komplicerat men det är okej.

(nothing compares to you)

Jag kan vända ut och in på allt vi har men det räcker ändå aldrig till, jag kan gråta och sakna och hata systemet men det är ändå bara en tusendel av poängen, jag kan vänta till slutet men vi kommer ändå aldrig komma fram.

saknar mitt hår uhuhuh.


vecka 4.

Skolan sög inte fullt så mycket som den kunnat göra och nu är det helg och det gillas rätt mycket. Idag ska jag åka skridskor med lite girls för det har vi faktiskt inte gjort på hela vintern.

när månen går med långa ben.

Idag har jag spenderat lite tid med this beauty (för första gången på ganska jättelänge) och det var trevligt och så. Nu dricker jag te, äter kakor och nostalgilyssnar på dresden dolls och om man bortser från att min första lektion imorron är teknik, att jag ska ha idrott UTE och att jag har pluggat alldeles för lite den här veckan skulle man kunna säga att saker är helt okej.

little darling dearest.

Idag kom den här sockertoppen förbi och underhöll mig en stund, det behövdes så att säga. Nu ska jag väl försöka leta upp nån energikonflikt att skriva rapport om... Fast kanske inte.

smells like hairspray.

1. Idag kom jag i tid, till och med för TIDIGT. (!!!)
2. Idag höll sig mitt hår fint och någorlunda högt nästan hela dagen.
3. Idag sa två lärare att jag var fin i håret. (hahahaha)
4. Idag tyckte jag att saker var så bra att jag skulle ha en positiv dag, så jag skrev 'love life' på mina och Johannas knogar. (är så töntig <3)
5. Idag hade vi brandalarm.
6. Idag blev saker och ting lite för positiva så på spanskan var jag lite sur och mig själv igen.
7. Idag prövade jag mina shorts på nästan riktigt för första gången och ojoj dem är nog något av de bästa jag gjort i mina dar.
8. Idag föll jag i lite gamla vanor gällande två personer men det är okej tror jag.

vad jag bryr mig om nu

...är att du kommer nära mig
även om det är försent
att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn
Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när all löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att som i slowmotion
se dig gå sönder inuti
som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig.
- This.

en gång i tiden kändes ingenting som mycket mer.

Klicka på bilden för att komma till min nya tumblr, om ni nu skulle känna för de.

original gangsters


breakfast club.


smygbloggar de fett


Chillar i projektsalen med mina bitches... Har gjort spanskaolympiaden precis, hade inte google translate uppe nää, nej men jag kunde faktiskt mer än jag trodde de fett. Lärarna ska ha fest hos Sema ikväll så alla vet!! Nu ska jag gå och äta bolle och ha matte de oxå fett.


allting är bakvänt.

Och det är inte så att jag hatar dig det är precis tvärtom.

got it all wrong.

Vet inte riktigt vad jag ska kalla färgen mitt hår har nu... Typ mörkblont/grått/halvbrunt öh ja, inte supersniiiiggt så att säga men jag får väl tvätta ur de, tur att jag inte använde riktig färg hehe. Känner att jag nog ska hålla mig till blont ändå. Lägg märke till mina leggings istället, letat efter såna i evigheter och så helt hipshops dök dom upp på jc mhm mysigt.

stay gone, stay clean. need you to need me.

Hahahaha asså söt gif jag gjorde, det är min första OKEJ, dricker förövrigt te typ dygnet runt mhmm. Nu ska jag och pappa (är man ensamstående får man ju anpassa sig lite) försöka åstadkomma nåt spännande med mitt hår... återkommer med resultat om de inte blir grönt.

ser hela stan sjunka, som titanic med alla ljusen tända.


Pappa kom precis in i mitt rum och frågade om han kunde få ett p-piller, bara för att se vad som skulle hända. När jag sa nej gick han ut och sa "uhuhuhu jag vill inte bli gravid." Okej.
Gårkvällen var väl mest som kvällar ska. Idag har jag kollat på The Virgin Suicides och pluggat spanska, hemskt spännande lördag men ikväll ska jag iallafall på bio.

stay awake with me.

Kvällen skulle egentligen spenderas framför Daniel Adams-Ray på KB men saker och ting blir ju som bekant inte alltid som dom ska. Jag går på kalas hos Loke istället och dansar kanske lite till Gubben i lådan i min ensamhet.

into the wild.

Måste vara senast i världen med den här men åh, jag dör. Så himla fin och så himla himla tragisk.

i'm beautiful in my own way 'cause god makes no mistakes.


jag har gjort det här åh så länge.


Såhär ser alltså mitt hår ut nu, inte direkt vad jag tänkt mig men jag börjar vänja mig. Nu ska jag kolla på det sjunde avsnittet Big bang theory för dagen tillsammans med pappsen, kramkram.
Ni har blivit hiiiimla dåliga på att kommentera igen för övrigt.

-

75 % av mitt hår är borta och jag tror aldrig det kommer växa ut igen (dessutom har jag raklugg trots att jag bad om en jävla fucking snelugg, lite konstigt kirsten?!), jag saknar mamma så jag nästan dör och jag har insett att jag inte alls är redo för skola igen och hur jag ska orka åttatimmarsdagen avslutat med hemkunskap imorgon är ett mysterium, vill mest sova bort några veckor till och vakna när allt är kul igen.

i'll cross oceans, like never before.


Ursäktar min frånvaro under veckan men jag har varit hos min fantastiska lilla mamma och på landet är inte alltid internet så välfungerande, men nu är jag i malmö igen och skriver på min finaste julklapp hihi... Snart ska jag möta upp farfar och finaste kusinerna och fira Ediths födelsedag, hon har sagt åt mig att ha på nåt gult (?) så får väl försöka ordna de nu va.


what's done is done.


Ännu en ganska jättebra nyår, eller den hade iallafall sina fina små ögonblick (typ dansfilmer, cigarrer, nyårspussar med min favoritperson, sommartider på karaoke, treåringar, diverse telefonsamtal och så vidare)
 

Sista bilderna lånade från den här puddingen.
Nu ska jag fortsätta kolla gossip girl och gör antagligen det resten av natten också. Imorgon ska jag träffa Simpan för lite (väldigt) försenat och dåligt planerat julklappsinköpande och på måndag åker jag till lilla mamsen, de blir bra.

RSS 2.0